25. maj 2018
Hanne og Ole Jørgensen elsker Maglevad, hvor de har stået for caféen til Stenlændernes julemarked hvert år i 37 år. Foto: Allan Nørregaard
Hanne og Ole Jørgensen elsker Maglevad, hvor de har stået for caféen til Stenlændernes julemarked hvert år i 37 år. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hyggen er i højsædet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hyggen er i højsædet
Egedal - 12. december 2015 kl. 06:01
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Gennem de seneste 37 år har caféen i stuehuset ved Stenlændernes årlige julemarked på Spejdergården Maglevad på Dam Holme i Stenløse været Hanne og Ole Jørgensens domæne, men nu har de besluttet at sende stafetten videre. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Julemarkedet i den første weekend af december i år blev det sidste med Hanne og Ole som ansvarlige for stuehuset, hvor de gennem 37 julemarkeder har sat en ære i at sprede hygge i caféen.

- Heroppe i stuehuset er der hygge og miljø. Når man kommer ind ad døren her, så summer det af hygge, siger Hanne, der er på knus med mange af gæsterne.

Når markedet kører, er de der fra klokken 8.30 til 16-17 stykker både lørdag og søndag, og de kan godt mærke, at de ikke er helt unge længere.

- Vi er godt brugte. Det er hårdt at lave sådan noget. Ikke bare med at køre det lørdag og søndag, men vi bruger to dage på at sætte det op, siger Ole.

Så nu er beslutningen truffet og meldt ud. Til næste år er det Ulla og Dennis Fremlev, der overtager ansvaret for caféen i stuehuset, og det er Hanne og Ole glade for.

- De brænder for det, og vi er glade for, at vi har fundet nogen, som vil støtte op om det, siger Hanne og Ole, der har lovet, at de vil hjælpe alt det, de kan.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis lørdag den 12. december.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk