24. november 2020
Jættestuen »Stuehøj« i Ølstykke Stationsby er motivet på Ølstykke Julemærke i år.
Jættestuen »Stuehøj« i Ølstykke Stationsby er motivet på Ølstykke Julemærke i år.
Foto: Lasse Saaby
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Husstandsomdeling af Ølstykkes julemærke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Husstandsomdeling af Ølstykkes julemærke
Egedal - 18. november 2020 kl. 05:41
Af Annemette Ross Jensen

Coronapandemien og risikoen for smitte har fået mange til at gøre tingene på en anden måde, end de plejer. Det gælder også støtteforeningen for Ølstykkesepejderne: Erik Harefods Venner, der udgiver Ølstykke Julemærke.

Det plejer normalt at blive solgt, men i år bliver det husstandsomdelt til husstande i Ølstykke-området i den kommende weekend 21. og 22. november.

»Vi håber, at I vil anvende årets julemærke som til- og frakort samt at støtte os med et valgfrit beløb.«, skriver spejderne, der normalt ville have taget 30 kroner for julemærket. Frivillige beløb kan overføres via MobilePay på 12437 eller som overførsel til reg. 9570 konto: 12929676.

Motivet for årets julemærke er i år jættestuen Stuehøj, som ligger ved Bøgevej i Ølstykke Stationsby. Den er fra bondestenalderen cirka 3200 år før Kristi.

Har man brug for flere ark med julemærket, så kan de bestilles på julemaerke@erik-harefod.dk, som vil kontakte interesserede omkring praktikken.

Hele overskuddet går ubeskåret til spejderarbejdet hos Ølstykkespejderne, der laver spejderaktiviteter for alle over seks år på Spejderengen ved siden af Græstedgård på Udlejrevej.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?