25. september 2020
FDF Stenløse-Veksø havde sæsonafslutning for familierne i onsdags ved Multihuset i Stenløse Syd, hvor en hemmelig agent lagde op til årets sommerlejr på »12 Ege« i Jægerspris.
gallery icon

Se billedserie

FDF Stenløse-Veksø havde sæsonafslutning for familierne i onsdags ved Multihuset i Stenløse Syd, hvor en hemmelig agent lagde op til årets sommerlejr på »12 Ege« i Jægerspris.
Foto: Maj-Britt Holm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hjælp til nye sovetelte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hjælp til nye sovetelte
Egedal - 21. juni 2014 kl. 12:34
Af Maj-Britt Holm

Det er en vigtig del af FDF-livet at tage på overnatning i naturen, og derfor er kredsleder Lars Falk Hansen meget glad for, at Fonden for Sjællanske Medier støtter FDF Stenløse-Veksø med 5.000 kroner til indkøb af nye patruljetelte med underlag og drybag, skriver Frederiksborg Amts Avis.

arrow Læs også: Taekwondoklub savner sofaer og maling

- Det er rigtig dejligt at få støtte. Vores telte er så slidte og gamle, at de er begyndt at revne. De lever jo et hårdt liv og bliver godt brugt, forklarer Lars Falk Hansen, som oplyser, at der skal købes et sovetelt med otte pladser i hver sin side, så drenge og piger kan sove adskilt, når FDF'erne skal på familiekanotur i august til Bolmen i Sverige, hvor tilmeldingsfristen ikke er udløbet endnu.

De 5.000 kroner dækker ikke hele indkøbet på omkring 15.000 kroner. Men det resterende beløb har FDF-børnene samlet ind ved at sælge lodder til Børnehjælpsdagen, hvor der også falder lidt af til dem selv.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis lørdag

arrow Filmklip skal skabe kulisser
22. juni 2014 kl. 07:30 Opdateret: kl. 08:03
arrow De gode gerninger belønnes med 10.000 kroner
21. juni 2014 kl. 16:01 Opdateret: kl. 19:09
arrow It-hjælp til udsatte bliver opgraderet
21. juni 2014 kl. 14:02 Opdateret: kl. 14:33
Har debatten om sexisme taget overhånd?