24. juni 2021
Gulvmand Lars Hendrichsen er klar med et nyt showroom i Ølstykke. Foto: Gitte Heiden
Gulvmand Lars Hendrichsen er klar med et nyt showroom i Ølstykke. Foto: Gitte Heiden
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gulvmanden Lars har vokseværk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gulvmanden Lars har vokseværk

Flex Gulvservice udvider sin forretning på Bygmarken i Ølstykke

Egedal - 09. juni 2021 kl. 10:02
Af Kenneth Tanzer

Hvis Lars Hendrichsen har det store smil fremme i dissse dage, så er det helt forståeligt.

Gulvmanden fra Ølstykke, der har virksomheden "Flex Gulvservice", har nemlig udvidet sin forretning, og derudover er han for ottende år i træk nomineret til håndværker-prisen "Årets Gulvmand".

"Jeg skulle jo være et skarn, hvis jeg ikke rendte rundt og var en glad mand, for det går jo rigtig godt," siger Lars Hendrichsen.

Kan igen løbe med pris

Lørdag den 19. juni fra klokken 10.00-15.00 slår han dørene op til sit nye store showroom på Bygmarken nummer 3 i Ølstykke - et tiltag, som han har lavet i samarbejde med Wiking Gulve og PA Savværk.

"Det er en stor udvidelse, for nu kan jeg og Wiking vise og præsentere forskellige gulve og hvordan vi arbejder, så jeg har store forventninger," siger Lars Hendrichsen, der også ser frem mod den kommende håndværker-kåring.

"Fem gange er jeg kåret til årets gulvmand, men nu går jeg efter en sjette gang. Det kunne være stort, men bare det at blive nomineret otte år i træk er fantastisk," siger han.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?