10. april 2021
Marie Vilsøe har været glad for sit praktikophold hos Azets, der nu er med i kampen om titlen som Årets Cphbusinesspraktik.
Marie Vilsøe har været glad for sit praktikophold hos Azets, der nu er med i kampen om titlen som Årets Cphbusinesspraktik.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Godt praktikforløb nomineret til pris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Godt praktikforløb nomineret til pris
Egedal - 13. april 2017 kl. 05:15
Af Annemette Ross Jensen

Marie Vilsøe, der er født og opvokset i Veksø, er en ud af fem, der har fået nomineret sit praktiksted i forbindelse med sin uddannelse på Cphbusiness. Azets i Herlev er udvalgt til finalen i Årets Cphbusinesspraktik, fordi virksomheden har formået at strukturere et solidt praktikforløb med en god balance mellem udfordringer og trygge rammer, fremgår det af en pressemeddelelse.

Praktikprisen uddeles af erhvervsakademiet Copenhagen Business Academy (Cphbusiness) for at sætte fokus på vigtigheden af det gode praktikforløb. I alt har 87 studerende på Cphbusiness valgt at indstille deres praktikophold til prisen. Senest blev feltet skåret ned til 25, og nu har en fagjury reduceret listen til fem finalister, som udover Azets tæller Aasted, Debitoor, Nordea Lyngby og The Roger Smith Hotel i New York City.

Den 24. april kåres vinderen af Årets Cphbusinesspraktik, som går videre til den nationale finale den 16. maj, hvor vinderne fra alle landets erhvervsakademier dyster om titlen som Årets Erhvervsakademipraktik i Operaen i København.

Regeringen overvejer mulighed for bilfrie søndage. Er det en god idé?