27. maj 2020
Så er genbrugsstationerne i Egedal Kommune igen åbne for private, men de opfordres til kun at bruge dem med omtanke, og når det er nødvendigt. Foto: Allan Nørregaard
Så er genbrugsstationerne i Egedal Kommune igen åbne for private, men de opfordres til kun at bruge dem med omtanke, og når det er nødvendigt. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Genbrugsstationerne er åbne for private igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Genbrugsstationerne er åbne for private igen
Egedal - 31. marts 2020 kl. 10:27
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tirsdag genåbnede de tre genbrugsstationer i Egedal Kommune igen for private, men på sundhedsmyndighedernes anbefaling bliver det med adgangsregulering.

Pladserne er åbne for private mellem klokken 12 og 18 på hverdage og klokken 10-18 i weekenderne.

På hverdage klokken 10-12 er der kun åbent for erhverv, der også må komm e på genbrugspladserne mellem 10 og 18 i weekenden, men Toppevad har ikke døgnåbent.

For at mindske risiko for smittespredning og undgå lange køer ved genbrugsstationerne anbefaler Vestforbrænding, som driver kommunens pladser, at man kun kører på genbrugsstationen, hvis det er absolut nødvendigt.

Adgangen til genbrugsstationen bliver også reguleret af personalet på stedet, så bilerne bliver lukket ind i hold alt efter,hvor mange der er plads til, så der kan opstå ventetid udenfor.

Desuden har kommunen følgende anbefaliner for at undgå smittespredning på genbrugsstationerne.

n Følg anvisninger på skilte og fra personale.

n Hold god afstand til andre (både personale og andre kunder.)

n Bliv i bilen til det er din tur til at læsse af og gå kun hen til containeren en person ad gangen.

n Brug handsker eller medbragt håndsprit både før og efter besøget. Der er ikke adgang til håndvask og håndsprit på pladsen.

n Sorter dit affald hjemmefra, og gør opholdet så kort som muligt.

n Medbring selv handsker, skovl og kost.

Effekter til direkte genbrug kan ikke afleveres, og der kan heller ikke hentes kompost. Det bliver der mulighed for senere, idet årets kampagne er forlænget til den 24. maj.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?