21. november 2018
Mandag blev Netto og andre butikker og kontorer i Egedal Centret evakueret på grund af en punkteret gasledning. Foto: Annemette Jensen
Mandag blev Netto og andre butikker og kontorer i Egedal Centret evakueret på grund af en punkteret gasledning. Foto: Annemette Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gas-evakuering i indkøbscenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gas-evakuering i indkøbscenter
Egedal - 10. juli 2018 kl. 12:03
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En punkteret gasledning var mandag eftermiddag årsag til en evakuering af borgere fra en del af Egedal Centeret i Stenløse.

Indsatsleder Jesper Marcussen fra Frederiksborg Brand og Redning oplyser, at gasledningen i jorden blev punkteret under arbejdet med at lave fjernvarme på bagsiden af og en-to meter fra indgangen til et tomt butikslokale i nærheden af Netto.

- De ringer med det samme 1-1-2 og til HMN, der leverer naturgassen. Vi modtager melding omkring klokken 15.30 og udgår med sprøjte, tankvogn og indsatsleder fra stationen i Stenløse, fortæller Jesper Marcussen til Frederiksborg Amts Avis.

Da sprøjten ankommer, sikrer den, at alle er væk fra gassen.

- Den er ikke antændt, men det forbereder de sig på og iværksætter evakuering fra Netto og andre butikker og også kontorer ovenpå, fordi vi har målt gas i bygningen, siger han.

Han oplyser, at HMN får lukket for gassen, og en del af gågaden bliver også lukket, mens gassen bliver luftet ud, så bygningerne kan åbnes igen ved 17-tiden, og Jesper Marcussens vurdering er, at ingen har været i fare.

- Vi evakuerer for, at folk ikke skal komme i fare. Det foregik i en god ånd, og hovedparten af borgerne var forstående og tog det med et smil, og det var dejligt, siger han.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk