21. marts 2019
Mandag blev Netto og andre butikker og kontorer i Egedal Centret evakueret på grund af en punkteret gasledning. Foto: Annemette Jensen
Mandag blev Netto og andre butikker og kontorer i Egedal Centret evakueret på grund af en punkteret gasledning. Foto: Annemette Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gas-evakuering i indkøbscenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gas-evakuering i indkøbscenter
Egedal - 10. juli 2018 kl. 12:03
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En punkteret gasledning var mandag eftermiddag årsag til en evakuering af borgere fra en del af Egedal Centeret i Stenløse.

Indsatsleder Jesper Marcussen fra Frederiksborg Brand og Redning oplyser, at gasledningen i jorden blev punkteret under arbejdet med at lave fjernvarme på bagsiden af og en-to meter fra indgangen til et tomt butikslokale i nærheden af Netto.

- De ringer med det samme 1-1-2 og til HMN, der leverer naturgassen. Vi modtager melding omkring klokken 15.30 og udgår med sprøjte, tankvogn og indsatsleder fra stationen i Stenløse, fortæller Jesper Marcussen til Frederiksborg Amts Avis.

Da sprøjten ankommer, sikrer den, at alle er væk fra gassen.

- Den er ikke antændt, men det forbereder de sig på og iværksætter evakuering fra Netto og andre butikker og også kontorer ovenpå, fordi vi har målt gas i bygningen, siger han.

Han oplyser, at HMN får lukket for gassen, og en del af gågaden bliver også lukket, mens gassen bliver luftet ud, så bygningerne kan åbnes igen ved 17-tiden, og Jesper Marcussens vurdering er, at ingen har været i fare.

- Vi evakuerer for, at folk ikke skal komme i fare. Det foregik i en god ånd, og hovedparten af borgerne var forstående og tog det med et smil, og det var dejligt, siger han.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede