28. marts 2020
Fra venstre ses Willy Eliasen, Peter Hansen og Erhard Filtenborg, som tilsammen har 92 års erfaring med byrådspolitik. Foto: Casper Suk Thorlacius
Fra venstre ses Willy Eliasen, Peter Hansen og Erhard Filtenborg, som tilsammen har 92 års erfaring med byrådspolitik. Foto: Casper Suk Thorlacius
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Garvet politisk trio takkede af

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Garvet politisk trio takkede af
Egedal - 21. december 2017 kl. 14:41
Af Casper Suk Thorlacius
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Onsdag aften blev sidste aften med kliken for de tre afgående byrådsmedlemmer i Egedal Kommune, Willy Eliasen (V), Erhard Filtenborg (K) og Peter Hansen (SF), der til sammen har ikke færre end 92 års erfaring med byrådspolitik, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Og hvordan sammenfatter man så lige så mange år med politik i én kort afskedssalut?

- Jeg vil bare gerne sige tak til borgerne, der har støttet mig i alle årene, lyder det fra 78-årige Erhard Filtenborg, som har været byrådsmedlem i sammenlagt 44 år.

- Det har været en utrolig givende og lærerrig periode at have været engageret i politik. Jeg gik ind i politik for at skabe udvikling, først i Stenløse, siden Egedal kommune, og det synes jeg er lykkes, siger 75-årige Willy Eliasen, som kan skrive 16 år som byrådspolitiker, heraf de 12 som borgmester, på cv'et.

32 år som medlem af byrådet kan 72-årige Peter Hansen prale af, og også han ser med glæde og tilfredshed tilbage på sin tid i politik.

- Og så er jeg glad for, at jeg selv har kunne bestemme, hvornår jeg stopper. Jeg er glad for, at partiet fortsat er repræsenteret i byrådet, og jeg er glad for, at der nu kommer nye kræfter til. For erfaring gør det ikke alene. Nogle gange er det godt med nye øjne på sagerne, siger Peter Hansen.