24. januar 2021
Revyholdet er på plads med Martin Knudsen, Liselotte Krogager og Kim Hammelsvang på scenen lige som sidste år (billedet), men det vides endnu ikke om Ganløse Revyen får premiere den 14. juni som planlagt. Foto: Allan Nørregaard
Revyholdet er på plads med Martin Knudsen, Liselotte Krogager og Kim Hammelsvang på scenen lige som sidste år (billedet), men det vides endnu ikke om Ganløse Revyen får premiere den 14. juni som planlagt. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ganløse Kros revy hænger i et vacuum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ganløse Kros revy hænger i et vacuum
Egedal - 09. april 2020 kl. 05:48
Af Annemette Ross Jensen

Efter statsminister Mette Frederiksens udmelding mandag aften har Ganløse Kro udskudt arrangementer, der skulle have været holdt i april og maj, men Kenneth Molander og Jan Bergmann, der driver kroen, har endnu ikke taget stilling til, hvad der skal ske med Ganløse Revyen, som er sat til premiere søndag den 14. juni.

- Vi aner det jo ikke, siger Kenneth Molander, og peger på, at hele revybranchen venter på statsministerens definition af, hvad større forsamlinger er efter den 10. maj. Umiddelbart mener han ikke, at tusindvis af mennesker på en festival, hvor folk står i køer og ligger tæt i telte kan sammenlignes med en revy, selv om man også sidder tæt der.

Han oplyser, at der er plads til 114 tilskuere i krosalen, så hvis store forsamlinger er op til 100, kan kroen godt gennemføre revyen, men hvis det er op til 50, så kan det ikke lade sig gøre.

- Der er ikke økonomi i at lave revy for 49, siger Kenneth, der også godt kan frygte, at revypublikummet, der typisk er ude over den første ungdom, måske slet ikke tør gå til revy i juni.

- Worst case er jo, at vi må udskyde revyen, siger han.

Det lægger til gengæld mange flere brikker til det i forvejen kæmpestore puslespil, det bliver at finde plads til både kroens egne arrangementer, konfirmationer, barnedåb og andre private fester.

- Har vi den store sal? Kan instruktøren og musikerne? Kan skuespillerne, teknikerne og koreografen? lister kroejeren de mange spørgsmål op.

Et er sikkert uanset hvad: Kroen går en meget hård tid i møde.

- Vi kæmper, og vi er positive endnu, men for hver dag bliver det sværere at se lyset. Vi vil, kan og skal overleve, og det gør vi også, men det bliver sgu ikke sjovt, siger Kenneth Molander, der håber, at kulturministeren også snart kommer med en hjælpepakke til revybranchen.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?