22. september 2021
Fysioterapeuter Niels Erichsen og Niels Honoré har købt 'Fysiodanmark Ølstykke' i Ølstykke. Pressefoto
Fysioterapeuter Niels Erichsen og Niels Honoré har købt 'Fysiodanmark Ølstykke' i Ølstykke. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fysiodanmark Roskilde opkøber klinik i Ølstykke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fysiodanmark Roskilde opkøber klinik i Ølstykke

Niels Erichsen og Niels Honoré køber klinik i Ølstykke

Egedal - 27. juli 2021 kl. 13:51

Efter 16 år med fysioterapiklinik og træningscenter i Roskilde udvider de to fysioterapeuter Niels Erichsen og Niels Honoré nu forretningen med 'Fysiodanmark Ølstykke' i Ølstykke. De glæder sig over at kunne give borgere langs fjorden endnu flere tilbud. Niels Erichsen og Niels Honoré overtager klinikken fra 1. september.

"Fysiodanmark Ølstykke er en stor og veldrevet klinik, som vi er meget glade over at kunne overtage," siger administrerende direktør Niels Erichsen.

"Klinikken er for nylig flyttet i nye lokaler lige ved stationen, og den tidligere ejer, vores gode mangeårige kollega Mads Hyldgaard, har skabt en klinik med gode medarbejder og høj faglighed, som passer perfekt ind i vores vision og til vore værdier. Vi ser frem til at få et anker mod den nordlige del af fjorden, så vi kan fortsætte vores arbejde med varig bedring og sund livsstil langs med fjorden og i oplandet," tilføjer han.

"Med opkøbet og sammenlægningen sætter vi nu endnu mere fokus på vores strategi om at være Roskilde og områdets foretrukne valg, når det gælder fysioterapi, genoptræning, forebyggelse og produkter omkring disse ydelser," påpeger Niels Erichsen.

Mads Hyldgaard fortsætter som fysioterapeutisk konsulent og skal arbejde med kommunikationen og markedsføring.

Synes du, at kommunen er der for dig?