20. oktober 2021
Søren Rasmus Elster blev fuglekonge i 2020, men på lørdag skal der findes en ny. Foto: Ølstykke Fugleskydningsselskab af 1913
Søren Rasmus Elster blev fuglekonge i 2020, men på lørdag skal der findes en ny. Foto: Ølstykke Fugleskydningsselskab af 1913
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fugleskydning med mere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fugleskydning med mere
Egedal - 13. oktober 2021 kl. 20:40

Annemette Jensen
Frederikssund
Ølstykke: Lørdag den 16. oktober holder Ølstykke Fugleskydningsselskab af 1913 den årlige fugeskydning på Græstedgård, men dagen byder på flere aktiviteter, oplyser formanden Peter Roschmann.

Dagen starter således med generalforsamling kokken 8.30, hvor der serveres morgenmad.

Kokken 10 kommer formand for Kultur og Erhvervsudvalget Charlotte Haagendrup (K), og klipper snoren over til en gave fra fugleskydningsselskabet. Det er et lindetræ, der er plantet midt på gårdspladsen ved Græstedgård, hvor Ølstykke Fugleskydningsselskab vil være vært med et glas bobler eller en øl eller vand, og alle er velkomne.

Klokken. 10.30 starter skydningen til fuglen, som interesserede kan få lov at overvære på sikker afstand.

- Vi vil lade de store fløjdøre til salen stå åbne, så man har mulighed for at se, hvordan fugleskydningen afholdes. Vi kan desværre ikke lukke folk ind i salen under skydningen, grundet vores tilladelse fra politiet og vores forsikring, men alle aktiviteter kan ses fra fløjdørene, fortæller Peter Roschmann, der kalder det en glimrende mulighed for, at se, hvad der sker i fugleskydningsselskabet, som er for alle.

Rejser du til udlandet i år?