17. oktober 2021
I pausen blev der serveret kaffe, frugt og kage til mødedeltagerne. Foto: Annemette Jensen
gallery icon

Se billedserie

I pausen blev der serveret kaffe, frugt og kage til mødedeltagerne. Foto: Annemette Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Frygt for børn og buler ved større butikscenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frygt for børn og buler ved større butikscenter
Egedal - 18. august 2019 kl. 05:59
Af Annemette Ross Jensen

En Harald Nyborg og en bilvask vil gøre det endnu sværere at komme ud fra butikscenteret på Valdemarsvej i Ølstykke end i dag, hvor der kun ligger Jysk, Jem & Fix, T. Hansen og Maler S Lager.

Det fastslog flere borgere, da Egedal Kommune torsdag aften holdt borgermøde på rådhuset, og tog fat på lokalplanforslaget, som er i høring, efter punktet om detailhandlen.

I sin præsentation af forslaget oplyste Magnus Olsen fra kommunen blandt andet, at udvidelsen af butikscentret vil øge trafikken med cirka 30 procent, men ifølge kommunens beregninger så kan krydset håndtere den øgede trafik tilfredsstillende, selv om det vil give lidt længere ventetid på at komme ud.

Det tvivlede flere af borgerne dog på. De påpegede, at det er svært for to biler med trailere at passere hinanden.

- Når man oplever det nu, er der stor risiko for buler, fastslog en, og det blev bakket op fra Maler S Lager.

- Der kører biler i alle mulige retninger, og folk kommer gående med varer, så det kunne være en ide at lave ensretning, lød det.

At bilerne også skal køre ud på en skolevej for eleverne på Bækkegårdsskolen, gør ikke trafikafviklingen lettere, og en borger ville vide, hvordan kommunen overhovedet kunne finde på at lave et butikscenter med store udvalgsbutikker så tæt på skole og beboelseskvarter.

Formanden for Planudvalget Ib Sørensen (S) forklarede, at arealet har været udlagt til butikker længe før, Ølstykke Byråd gav Lind og Risør tilladelse til at bygge boliger og besluttede at lave en skole, og det blev bekræftet af Jacob Andrup, der dengang sad i byrådet for SF.

Rejser du til udlandet i år?