24. november 2020
Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fortsat fængslet for trafikdrab i Smørum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fortsat fængslet for trafikdrab i Smørum
Egedal - 16. november 2020 kl. 19:37
Af Annemette Ross Jensen

Den 27-årige mand, der blev sigtet for uagtsomt manddrab på en 46-årig mand efter et frontalt sammenstød på Tværvej i Smørum sidst på eftermiddagen fredag den 2. oktober, er fortsat varetægtsfængslet og skal foreløbig være det frem til den 30. november. Det oplyser anklager ved Nordsjællands Politi Susanne Kjølhede.

- Efterforskningen er ved at være tilendebragt, og nu skal vi vurdere, hvordan det skal skrues sammen, siger anklageren, der ikke kan sige mere på nuværende tidspunkt.

Ulykken på Tværvej var meget voldsom og udover, at den 46-årige fører blev dræbt, blev to mindreårige passagerer i hans bil også kørt til Rigshospitalets Traumecenter, men det blev senere oplyst, at deres tilstand var stabil.

Efter ulykken oplyste vagtchefen ved Nordsjællands Politi, at den 27-årige var påvirket af alkohol og ifølge vidner havde kørt meget hurtigt og hasarderet under en overhaling. Han blev fremstillet i grundlovsforhør og varetægtsfængslet dagen efter ulykken, og har altså siddet varetægtsfængslet siden.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?