11. december 2018
Foto: Hans Jørgen Johansen
Foto: Hans Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fokus på elevers trivsel i skolerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fokus på elevers trivsel i skolerne
Egedal - 14. marts 2018 kl. 05:36
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Af Annemette Ross Jensen
På det seneste møde i Skoleudvalget blev politikerne præsenteret for Den årlige kvalitetsrapport for Egedals skolevæsen. Den viser en generel tilbagegang for elevernes læring og trivsel, og ifølge en pressemeddelelse fra kommunen tager både Center for Skole og Dagtilbud og politikere resultaterne seriøst og ønsker at vende udviklingen.

- Resultaterne skal blive bedre. Når vi sætter det lange lys på skoleområdet, så handler det om at løfte alle elever. Skolen skal både løfte dem, der er meget dygtige og dem, der har det svært, siger formanden for skoleudvalget Betina Hilligsøe (V) i pressemeddelelsen.

Ifølge Centerchef for Center for Skole og Dagtilbud Søren Trier Høisgaard er det afgørende, at den faglige kapacitet på skoleområdet bliver udnyttet bedre og på tværs af fag og matrikler.

- Det har været helt afgørende at rekruttere stærke fagpersoner til vores decentrale og centrale ledelsesteam. Nu kan vi forene vores store ambitioner om maksimal trivsel, læring og dannelse for alle kommunens elever, siger Søren Trier Høisgaard i pressemeddelelsen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk