29. marts 2020
Lukningen af Søagerskolen (billedet) og Toftehøjskolen betyder, at der skal bygges multihuse på Balsmoseskolen og Hampelandskolen. Foto: Kenn Thomsen
Lukningen af Søagerskolen (billedet) og Toftehøjskolen betyder, at der skal bygges multihuse på Balsmoseskolen og Hampelandskolen. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flertal for multihuse til skoler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flertal for multihuse til skoler
Egedal - 27. september 2019 kl. 05:31
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Eleverne på Hampelandskolen i Ølstykke og Balsmoseskolen i Smørum får multihuse at boltre sig i, når der skal skabes mere plads og kreative læringsmiljøer. Det besluttede et byrådsflertal på 18 bestående af V, S, SF, DF, LA, Charlotte Haagendrup (K), Rikke Mortensen (R) og løsgænger Jacob Loessl onsdag.

arrow Læs også: Multihuse i stedet for haller gav debat

I mod stemte tre. Løsgænger Ulrik John Nielsen og Niels Lindhardt Johansen (K) stemte imod, fordi de anser det for lokalemæssigt og økonomisk mest hensigtsmæssigt at bygge to egentlige haller for at tilgodese behovet for halkapacitet til skolen og foreninger med videre.

Helle Nielsen (R) stemte imod, fordi hun ikke finder det tilstrækkeligt belyst, hvilke interessenter og hvilke behov ombygningerne skal imødekomme og helt overordnet efterspørger en kultur- og fritidsstrategi med medinddragelse af brugerne, som tidligere efterspurgt i juni 2019.