21. januar 2019
M.A.S.K. med guitarist Alexander Gottlieb fra Slagslunde, sanger Katrine Wachmann fra Jonstrup,  og bassist Simon Leegaard fra Ballerup på scenen. Bandets fjerde medlem Marck Laurent fra Smørum sidder ved trommerne gemt bag Alexander. Se flere billeder på www.sn.dk/egedal. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

M.A.S.K. med guitarist Alexander Gottlieb fra Slagslunde, sanger Katrine Wachmann fra Jonstrup, og bassist Simon Leegaard fra Ballerup på scenen. Bandets fjerde medlem Marck Laurent fra Smørum sidder ved trommerne gemt bag Alexander. Se flere billeder på www.sn.dk/egedal. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fest startede med blæst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fest startede med blæst
Opdateret 13. august 2018 kl. 18:07
Egedal - 13. august 2018 kl. 05:27
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den 40. Slagslunde Musikfestival fik en hård start, da de telte frivillige havde sat op i løbet af torsdagen blæste væk i uvejret natten til fredag. Det ene blæste op på parkeringspladsen og gik i stykker, og det andet blev fanget af træet, fortalte Allan Friis fra arrangørgruppen, som også består af Daniel Hermansen, Morten Andresen og Søren Rosenius, lørdag.

- Vi var nulstillet fredag morgen, konstaterede han.

Teltene var ikke forsikret, men heldigvis har festivalen bygget lidt kapital op til at stå imod med i dårlige tider, så der blev købt et nyt telt og stormsikring, og frivillige tog ekstraordinært fri fra arbejde for at hjælpe.- De har lagt nogle ekstra timer, og det har været rigtigt dejligt, sagde Allan Friis.

Så lørdag eftermiddag var der som sædvanlig godt gang i musikken, og flere og flere fandt vej til Forten ved Slagslunde Kirke, men søndag kunne Allan Friis konstatere, at der var blevet god brug for det nye telt, da festivalen senere lørdag blev ramt af nogle kraftige byger.

- Vi fik da lidt vand, som vi ikke havde fået resten af sommeren, så det regnede igen, men det var en god fest, sagde Allan Friis, der dog må konstatere, at det 40. festivalår ikke bliver et rekordår.

- I bedste fald går det i nul i år, mente han.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis mandag den 13. august.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk