13. august 2020
I næste uge tager Egedal Musikskole på turné til SFO?erne, så børnene kan opleve glæden ved musik lige som her ved Musikkens Dag i 2018. Foto: Allan Nørregaard
I næste uge tager Egedal Musikskole på turné til SFO?erne, så børnene kan opleve glæden ved musik lige som her ved Musikkens Dag i 2018. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Feriesjov for fuld musik i næste uge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Feriesjov for fuld musik i næste uge
Egedal - 28. juli 2020 kl. 05:25
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I næste uge turnerer Egedal Musikskole rundt til kommunens SFO'er med 22 musikalske og kreative events. Samme uge tilbyder musikskolen flere feriesjov-arrangementer som gratis undervisning, oplyser kommunen. Det kan kommunens børn og unge blandt andet takke regeringens pulje på 200 millioner til sommeraktiviteter for børn og unge for.

»Egedal Kommune har omsat sin del af puljen til sommerferieaktiviteter for Egedals børn og Egedal Musikskole har nu tilrettelagt en »turné« rundt til de egedalske SFOer.«, skriver kommunen, er har offentliggjort SFO- turnéplanen på sin hjemmeside.

Her kan man også læse om musiktilbuddene til de børn, der ikke går i SFO. De kan for eksempel lære at spille guitar, ukulele eller bas, lege med musikken eller lær at lave stop-motion-film.

De fleste tilbud er gratis, men mange kræver tilmelding af hensyn til overholdelse af corona-restriktioner.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?