20. marts 2019
Martin Willer har droslet ned for sit arbejde på Stenløse Privatskole for at bruge mere tid på sin forfattergerning.  Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Martin Willer har droslet ned for sit arbejde på Stenløse Privatskole for at bruge mere tid på sin forfattergerning. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fantasyforfatter tættere på drømmen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fantasyforfatter tættere på drømmen
Egedal - 15. februar 2016 kl. 16:41
Af Casper Suk Thorlacius
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hans passion for at skrive fantasybøger til børn og unge er så stor, at 36-årige Martin Willer fra Stenløse drømmer om på sigt at kunne kalde sig forfatter på fuld tid, og netop nu udlever en lille del af den drøm, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Siden han i efteråret 2014 udgav sin første fantasybog om »Den utrolige Scott Ruddick«, der handler om en ung dreng med superkræfter, har han investeret flere kræfter og mere tid i at skrive på efterfølgeren »Skyggekongen«, som netop er udkommet, samt bog nummer tre i serien, der forventes at ende med i alt syv bøger.

Siden i sommers har Martin Willer arbejdet på nedsat tid på Stenløse Privatskole for at investere endnu flere kræfter i at skrive på sine bøger.

Nu arbejder han kun fire dage om ugen og har således en ekstra dag til at pleje sin passion for at skrive - og det kan mærkes.

- Jeg har indrettet mit sådan, så jeg har så få udgifter som muligt, så jeg kan klare mig for en mindre månedsløn. Jeg har længe gerne ville bruge mere tid på at skrive, og jeg kan virkelig mærke, hvor stor betydning det har, siger Martin Willer.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis tirsdag den 16. februar.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede