4. marts 2021
Fakta på Ørnebjergvej er midlertidigt lukket og genopstår som en Coop 365 den 8. februar. Foto: Arkiv
Fakta på Ørnebjergvej er midlertidigt lukket og genopstår som en Coop 365 den 8. februar. Foto: Arkiv
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fakta bliver til en Coop 365

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fakta bliver til en Coop 365
Egedal - 25. januar 2021 kl. 18:34
Af Annemette Ross Jensen

Fakta på Ørnebjergvej i Ølstykke er under forvandling. Mandag åbnede butikken ikke, som den plejer, og når den genåbner den 8. februar, har den været igennem en kæmpeopbygning og er forvandlet til en Coop 365. Det er en ny grøn kæde under Coop.

- Det er Coops grønne verden med meget økologi og bæredygtighed, siger Coops informationsdirektør Jens Juul Nielsen og forklarer, at tallet 365 refererer til, at der vil være så mange varer på hylderne, at man kan nøjes med at handle det ene sted 365 dage om året.

- Den har 6-700 varer flere end Fakta-butikkerne, der har omkring 3000, så man kan handle færdig der og behøver ikke at handle andre steder, siger han.

Coop 365 er således en mellemting imellem en discountbutik og et kvalitetssupermarked med et større udvalg og alligevel faste lave priser.

- Det er det bedste af to verdener, konstaterer Jens Juul NIelsen, der oplyser, at de første 13 Coop 365 butikker åbnede i september, og siden er der kommet yderligere to til, så der nu er 15.

- Butikken i Østykke kommer med efter, at det er gået rigtigt godt i de andre, siger informationsdirektøren, der endnu ikke kan sige, om Fakta på Niels Olsens Vej på Bryggertorvet i Gl. Ølstykke kommer med i konceptet senere.

- Det kan jo godt være, men det er ikke bestemt, for vi skal stadig se, hvordan det går, men ideen med, at man kan handle færdig ét sted og ikke skal gå i flere butikker, passer meget godt til tidsånden og det travle liv, vi lever i dag, siger han.

Han oplyser, at butikken på Ørnebjergvej genåbner den 8. februar, men selve åbningsfesten med behørig afstand og masser af åbningstilbud starter den 12. februar.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?