16. juli 2019
Et nyt udvalg med repræsentanter fra både byråd og organisationer skal hjælpe med at finde løsninger på problemet med tilbagevendende oversvømmelser fra Værebro Å. Foto: Allan Nørregaard
Et nyt udvalg med repræsentanter fra både byråd og organisationer skal hjælpe med at finde løsninger på problemet med tilbagevendende oversvømmelser fra Værebro Å. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fælles fodslag om Værebro Å

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fælles fodslag om Værebro Å
Egedal - 04. juli 2018 kl. 05:06
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når sommeren går på hæld, starter et nyt udvalg, der skal drøfte mulige løsninger på problemet med tilbagevendende oversvømmelser af Værebro Ådal i perioder. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

På det sidste møde før sommerferien vedtog byrådet at nedsætte et såkaldt paragraf 17 stk. 4 udvalg for Værebro Å med repræsentanter fra både byrådet og organisationer med særlig interesse for problemerne. ærebro Ålaug, Danmarks Naturfredningsforening, Danmarks Sportsfiskerforbund og landbrugsorganisationerne får således mulighed for at indstille en repræsentant hver, og de fire skal sidde i udvalget sammen med fire byrådsmedlemmer - nærmere bestemt Teknik- og Miljøudvalgets formand Bo Vesth (V) og næstformand Peter Hemmingsen (DF) samt Planudvalgets formand Ib Sørensen (S) og næstformand Ole Hovøre (V).

- På torsdag sender jeg breve ud til de fire organsiationer, der skal deltage, så de vil modtage et brev med mulighed for at indstille til udvalget, og min forventning er, at det bliver etableret lige omkring 1. september, siger Bo Vesth.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede