27. januar 2021
Ingen jul uden juletræer - og så kan man jo lige så godt købe det i Rema1000 i Veksø og samtidig støtte FDF Stenløse-Veksø's arbejde med børn og unge. Pressefoto
Ingen jul uden juletræer - og så kan man jo lige så godt købe det i Rema1000 i Veksø og samtidig støtte FDF Stenløse-Veksø's arbejde med børn og unge. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: FDF sælger igen juletræer ved Rema1000 i Veksø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FDF sælger igen juletræer ved Rema1000 i Veksø

Overskuddet går igen til arbejdet med børn og unge

Egedal - 28. november 2020 kl. 07:12

Ingen jul uden juletræ, og igen i år er der mulighed for at købe det af FDF Stenløse-Veksø ved Rema1000 i Veksø og dermed støtte arbejdet med børn og unge.

Frem til onsdag 23.december vil der være en masse flotte træer at vælge mellem, lover spejderne.

I weekenderne og de sidste tre hverdage inden juleaften vil et eller flere børn fra FDF Stenløse-Veksø være til stede kl. 11-15 for at hjælpe med at finde et flot træ og komme net på det.

Ud over det, vil det i hele Rema1000's åbningstid være muligt selv at finde et juletræ og så betale det inde i Rema1000.

Overskuddet fra salget går til arbejdet med børn og unge i FDF Stenløse-Veksø. Tidligere års overskud har bl.a. været med til at finansiere kredsens deltagelse i de store FDF Landslejre ved Himmelbjerget, indkøb af kanoer og klatreudstyr, der kan bruges af alle børn i kredsen.

I 2020 har vi været hårdt ramt af aflysninger af større arrangementer og kurser. I 2021 satser vi på, at kunne gennemføre alle ugemøder, sommerlejren, weekendturene og få sendt de store FDF'ere på en masse inspirerende kurser," lyder det i en pressemeddelelse fra FDF Stenløse-Veksø.

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?