22. juni 2021
Keld Stenlien Hansen (V) fik fuld opbakning fra et enigt byråd i en sag om ulovlig politisk agitation. Foto: Annemette Jensen
Keld Stenlien Hansen (V) fik fuld opbakning fra et enigt byråd i en sag om ulovlig politisk agitation. Foto: Annemette Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Enigt byråd afviste anklage om politisk agitation

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Enigt byråd afviste anklage om politisk agitation
Egedal - 01. december 2017 kl. 08:02
Af Casper Suk Thorlacius

Bedrev Venstres Keld Stenlien Hansen politisk agitation, altså talte for sin egen politiske sag, da han på valgdagen var valgstyrerformand I Stenløse Hallen i Egedal Kommune?

Ja, mener en borger, som befandt sig på valgstedet den 21. november. Nej, mener et enigt byråd i Egedal Kommune, der onsdag behandlede sagen i byrådssalen, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Borgeren, der bor i Veksø, har efter kommunalvalget indgivet en klage over en episode, om hvilken klageren skriver:

- Han var meget opsøgende og snakkende med dem, der stod i kø til valgbordene. Vendinger som »vi må jo ikke snakke politik« blev anvendt. Det er muligt, det var venligt ment, men det fremstod tydeligt som en personlig agitation og gøren opmærksom på sig selv. Der er derfor tale om en overtrædelse af forbuddet med agitation i valglokaler.

- Jeg synes, det fremgår klart af klagerens egen beskrivelse. Keld Stenlien Hansen har givet et korrekt svar, og jeg anbefaler, vi afviser klagen, sagde borgmester Karsten Søndergaard.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?