20. april 2019
Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En mere anholdt efter ung kvindes iagttagelser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En mere anholdt efter ung kvindes iagttagelser
Egedal - 24. september 2018 kl. 16:06
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nordsjællands Politi har anholdt yderligere en mand i forbindelse med mistænkelig opførsel i Veksø fredag aften og natten til lørdag, hvor en 20-årig mand blev anholdt, sigtet for forsøg på indbrud og varetægtsfængslet i 12 dage. Det oplyser Nordsjællands Politi på sin Facebookside.

arrow Læs også: 20-årig sigtet for indbrudsforsøg

Af Facebook-omtalen fremgår, at politiet blandt andet kan takke en ung kvinde på vej fra hovedstaden til Veksø for, at det lykkedes at få fat i de to. På Flintholm Station spottede hun nemlig de to, og da hun syntes, der var noget lusket ved deres fremtoning, holdt hun en smule øje med dem.

»Skæbnen ville det sådan, at de to mænd også stod af på Veksø Station, men de forsvandt hurtigt fra hendes åsyn, og hun begyndte derfor at spadsere mod sin destination. Efter en kort gåtur spottede hun dog mændene igen - nu luskede de rundt i et villakvarter. Kvinden fandt derfor sin telefon frem og ringede til os for at vende situationen, og det var det helt rigtige at gøre. Imens vi var i røret, blev belysningen uden for et hus nemlig tændt, dernæst gik alarmen på bilen parkeret i husets indkørsel i gang med at hyle, og som prikken over i'et kom de to mænd spurtende ud fra adressen, hvorefter de forsvandt ud i natten. Vi fik overdraget nogle signalementer, og så kørte vi ellers til Veksø for at kigge på sagerne.«, skriver politiet.

I første omgang fik de udsendte patruljer fat i den 20-årige, som ikke kunne redegøre for, hvad han lavede i Veksø med en ramponeret skruetrækker, og nu er en mand mere altså anholdt i sagen.

»Det var fremragende arbejde af den unge kvinde, og vi håber, at du vil lade dig inspirere af hendes handlinger, hvis du en dag skulle opleve noget lignende. Ring hellere til os en gang for meget end en gang for lidt, hvis du ser noget mistænkeligt.«, opfordrer politiet, der nu skal vurdere, om den anden anholdte også skal fremstilles i grundlovsforhør.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede