15. oktober 2018
Eleverne morede sig over tryllekunstneren Robert Mark. Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Eleverne morede sig over tryllekunstneren Robert Mark. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En fortryllende fødselsdagsfest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En fortryllende fødselsdagsfest
Egedal - 11. november 2017 kl. 10:21
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Trylleri, taler, sange, fødselsdagskort, kakao og kage. Der blev fejret fødselsdag efter alle kunstens regler, da Toftehøjskolen i Ølstykke fredag fyldte 50 år.

Om formiddagen var først 0.-4. klasserne og derefter 5.-9. klasserne til trylleshow i scenesalen. Her demonstrerede Robert Mark fra Ballerup nogle af de tryllekunstner, der efter eget udsagn har indbragt han en 10. plads ved verdensmesterskaberne.

Eleverne brugte også noget af formiddagen på at lave fødselsdagskort, og klokken 12.30 samledes alle i scenesalen, hvor skolens pædagogiske daglige leder Bettina Brandt bød velkommen til små og store inklusive borgmester Karsten Søndergaard (V), og han havde selvfølgelig sin borgmesterkæde på til lejligheden.

Han ved godt, hvordan det er at blive 50 år, for det er han næsten selv lige blevet, men han konstaterede alligevel, at det er anderledes med skoler, hvor bygningerne har fødselsdag og fyldes med mennesker hver dag, men der kommer hele tiden nye til, og gamle går ud.

- Lige nu er det jer, som er Toftehøjskolen. En skole med fagligt dygtige lærere og pædagoger og med en god trivsel blandt jer elever. Jeg ved, at der har været en stor lærerudskiftning, men nu er kurven knækket, og det går fremad. I har en rigtig spændende fremtid foran jer med Bettina som ny visionær leder, sagde han blandt andet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk