4. april 2020
Egedals kommende borgmester Karsten Søndergaard (V) er en af de byrådspolitikere, der stiller op til valgmødet på Distriktsskole Smørum.
Egedals kommende borgmester Karsten Søndergaard (V) er en af de byrådspolitikere, der stiller op til valgmødet på Distriktsskole Smørum.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Elever varmer op til valg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Elever varmer op til valg
Opdateret 18. januar 2017 kl. 10:11
Egedal - 18. januar 2017 kl. 05:16
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Distriktsskole Smørum, der tæller Balsmoseskolen, Boesagerskolen og Søagerskolen er tilmeldt Skolevalg 2017 den 2. februar, og som optakt til valghandlingen mødes eleverne med flere af byrådspolitikerne til en debat.

Jesper Bjarnemar, der er lærer og fagudvikle for kulturfag på Distriktsskole Smørum, oplyser, at både S, V, SF, LA og K har meldt deres ankomst til mødet for alle skolens 8.-9. klasser på Boesagerskolen fredag den 20. januar.

- Det, som vi er så stolte af, og som vi synes er rigtigt spændende er, at byrådsmedlemmer tager ud til det, og Venstre sender Karsten Søndergaard, som bliver vores nye borgmester en uge senere, siger Jesper Bjarnemar med adresse til den nuværende formand for Børne- og Skoleudvalget, der afløser Willy Eliasen (V) som borgmester 1. februar.

Desuden bliver Socialdemokraterne repræsenteret ved Ib Sørensen, der er formand for Planudvalget, og SF sender Peter Hansen, der er formand for Teknik- og Miljøudvalget. Fra Liberal Alliance kommer Bendt Tranekjær Rasmussen, mens Charlotte Haagendrup repræsenterer Det Konservative folkeparti.