3. juni 2020
Tidligere minister og tv-kendis fra DR-programmet Løvens Hule holder oplæg til nytårskuren for Erhvervslivet i Egedal Kommune. Foto: Jens Wollesen
Tidligere minister og tv-kendis fra DR-programmet Løvens Hule holder oplæg til nytårskuren for Erhvervslivet i Egedal Kommune. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Eksminister taler til virksomheder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Eksminister taler til virksomheder
Egedal - 02. januar 2020 kl. 19:52
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tidligere uddannelses- og forskningsminister Tommy Ahlers (V) taler, når Egedal Kommune inviterer det lokale erhvervsliv til den årlige nytårskur på Egedal Rådhus fredag den 24. januar fra klokken 7. Her vil det nuværende folketingsmedlem, der også er kendt som serieiværksætter og investor holde et oplæg for virksomheder, der har tilmeldt sig senest den 17. januar.

Formanden for Kultur- og Erhvervsudvalget Charlotte Haagendrup (K) byder velkommen, og der vil også være nytårstale ved borgmester Karsten Søndergaard (V) ved den årligt tilbagevendende begivenhed.

Desuden vil kommunen fejre sine seks Gazelle-virksomheder og der vil også være mulighed for at høre en fortælling fra Egedal om vejen til succes. Kommunen vil også underskrive en partnerskabsaftale imellem Egedal Kommune og Dansk Byggeri i Nordsjælland om fælles fokus på håndværks- og erhvervsuddannelser.

Endelig overrækker kommunen Erhvervspris 2020 til en lokal virksomhed, der har gjort en særlig indsats.

Det kan være ved at opbygge netværk eller tage initiativer, der inddrager andre virksomheder eller foreninger i kommunen, virksomhedens arkitektoniske fremtræden, en særlig indsats for miljøet eller det rummelige arbejdsmarked eller for eksempel nyskabende teknologi eller ledelse.

Alle kan indstille Egedal-virksomheder, der har haft til huse i kommunen i hvert fald i de seneste tre år, og sidste frist er mandag den 13. januar. Det er Kultur- og Erhvervsudvalget, der udpeger vinderen af Erhvervsprisen.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?