19. august 2019
Da daværende transportminister Hans Christian Schmidt indviede 2. etape af Frederikssundsmotorvejen i juli 2015 (billedet) havde han forstået ønsket om motorvej helt til Frederikssund, men han lovede ikke noget. Nu er beslutningen endelig truffet. Foto: Allan Nørregaard
Da daværende transportminister Hans Christian Schmidt indviede 2. etape af Frederikssundsmotorvejen i juli 2015 (billedet) havde han forstået ønsket om motorvej helt til Frederikssund, men han lovede ikke noget. Nu er beslutningen endelig truffet. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Egedals borgmester glæder sig til motorvejen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Egedals borgmester glæder sig til motorvejen
Egedal - 13. marts 2019 kl. 11:56
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Egedals borgmester Karsten Søndergaard (V) er rigtig glad for udsigten til, at regeringen og Dansk Folkeparti er blevet enige om at forlænge Frederikssundsmotorvejen med cirka 17 kilometer fra Tværvej til Frederikssund.

arrow Læs også: Ring 5 syd: Nogle vil rammes af støj

- Det er rigtigt spændende. Jeg er rigtigt glad for, at vi nu endelig er kommet tættere på en afklaring. Stor ros til regeringen for at støtte udviklingen i Egedal og Nordsjælland generelt, siger Karsten Søndergaard til Frederiksborg Amts Avis og fortsætter:

- Det er noget, vi har ventet på længe. Jeg har været optimistisk og nu er jeg endnu mere optimistisk. Det får stor betydning for borgerne og erhvervslivet i Egedal.

I finanslovaftalen for 2019 blev det besluttet at opdatere VVM-undersøgelsen, hvilket forventes afsluttet i 2020. Derefter skal der vedtages en anlægslov, så Transport-, Bygnings- og Boligministeriet forventer, at 3. etape af motorvejsprojektet igangsættes i 2022 og er gennemført på cirka syv år - hvilket vil sige omkring 2029. Det synes Karsten Søndergaard er lidt længe at vente.

- Jeg synes, syv år lyder som lang tid, så jeg håber, man kan finde ud af at lave det hurtigere. Jeg tror, man er noget konservative og forsigtige, så lad os håbe, man finder en løsning, så det kan komme hurtigere. Men det vigtigste er, at der er kommet en afklaring, siger han.

arrow Se billederne: Ring 5 til debat ved borgermøde
29. april 2019 kl. 19:54 Opdateret: kl. 19:56
arrow Konstruktiv dialog om Ring 5 Syd til møde
26. april 2019 kl. 17:25 Opdateret: kl. 16:06

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede