6. april 2020
Foto: Allan Nørregaard
Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Egedal søger ekstra hænder til sundhedssektoren i Corona-krisen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Egedal søger ekstra hænder til sundhedssektoren i Corona-krisen
Egedal - 26. marts 2020 kl. 11:38
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Selv om Egedal Kommune er godt rustet til at passe på borgernes børn, ældre og udsatte borgere, så frygter den lige som andre kommuner, at situationen med corona udvikler sig, så den kan komme til at mangle personale. Derfor appellerer borgmester Karsten Søndergaard (V) nu til tidligere sundhedsmedarbejdere om igen at trække i kitlen.

- Man behøver ikke at være en superhelt, men er man sundhedsfagligt uddannet, vil vi rigtig gerne bede borgerne om hjælp. Vi kigger måske ind i et scenarie, hvor vi ikke har sundhedspersonale nok. Vi ved ikke, hvordan situationen med den nye corona-virus udvikler sig. Derfor kan vi komme i en situation, hvor vi får brug for mange flere hænder end vi har nu, siger han i en pressemeddelelse fra kommunen.

Så er man eksempelvis pensioneret læge, tidligere sygeplejerske, medicin- og sygeplejerskestuderende, SOSU-medarbejder eller har orlov fra jobbet i sundhedssektoren, så kan man nu være med til at hjælpe sine medborgere i Egeda ved at melde sig til kommunens jobbank.