21. oktober 2021
Det er ikke mere end et par uger siden, at flere idrætsforeninger demonstrerede mod fordelingen af haltider. Nu kan klubberne snart få vished og planlægge deres træning til sæsonen 22/23. Foto: KT
Det er ikke mere end et par uger siden, at flere idrætsforeninger demonstrerede mod fordelingen af haltider. Nu kan klubberne snart få vished og planlægge deres træning til sæsonen 22/23. Foto: KT
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efter møde i udvalg: Lokalefordeling på vej til idrætsklubber

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter møde i udvalg: Lokalefordeling på vej til idrætsklubber

Rokaden for idrætsforeningerne i Ølstykke-distriktet blev taget godt imod og talt godt igennem. Den endelige beslutning ventes sidst på måneden

Egedal - 12. oktober 2021 kl. 15:29

Der er muligvis godt nyt til de mange idrætsfolk, der for nylig demonstrerede foran Egedal Rådhus mod kunnens fordeling af de kommende haltider.

arrow Læs også: Borgmester om idræts-nedtur: "Jeg vil ikke acceptere, at næste placering ser ud på samme måde"

Folkeoplysningsudvalget, der træffer beslutninger om tildeling af lokaler og træningsfaciliteter, har mandag holdt møde om den forestående rokade af idrætsforeningerne i Ølstykke-distriktet.

Udvalget har behandlet administrationens anbefaling til en større rokade, der involverer syv foreninger.

"Jeg er meget glad for, at vi er kommet rigtig godt på vej mod en rokade. Snart kan klubberne få vished og planlægge deres træning til sæsonen 22/23. Det har ikke været en nem rokade, for der er rigtig mange forskellige hensyn. Jeg er meget bevidst om, at vores idrætsforeninger spiller en utrolig værdifuld og vigtig rolle for mange borgeres hverdag, og fremadrettet skal der arbejdes på at styrke foreningslivet endnu mere, så endnu flere borgere kan få glæde af meningsfulde fællesskaber," fortæller Kultur- og Erhvervsudvalgsformand Charlotte Haagendrup (C), der deltog i mødet.

På et virtuelt møde den 25. oktober mødes Folkeoplysningsudvalget igen for at tage endelig stilling til rokade-forslaget.

"Der har på mødet været en god dialog og vi har fået flere nye og konkret ting på bordet, der kan give afsæt for et godt samarbejde. Jeg er fortrøstningsfuld i forhold til at finde en løsning på lokalefordelingen," siger Tanja Becker Gaardlykke fra Ølstykke Gymnastik forening.

Grundig drøftelse

Også spejderorganisationerne var repræsenteret på gårsdagens møde.

"Vi har haft en grundig drøftelse af de udfordringer der er ved lokalefordelingen, herunder afklaring af myter om gulve, opbevaring m.m og jeg er sikker på, at vi finder en løsning som tilgodeser de berørte foreninger," siger Leif Thomassen i en pressemeddelelse fra Egedal Kommune.

Rokaden vil være gældende for sæsonen 22/23 og betyder, at nogle klubber efter maj 2022 skal bruge nye træningssteder eller nye træningstidspunkter end de nuværende. Rokaden tager udgangspunkt i alle foreningers ønsker til faciliteterne, samt fastholdelse af nuværende træningstider og ugedage.

De foreninger, der helt eller delvist får nye tilholdssteder, er Egedal Shotokan Karate-do, Ølstykke Hwa Rang Taekwondo, Ølstykke Gymnastik forening, Ølstykke Gymnastik Klub, HØJ Håndbold, Ølstykke Badminton Club og Ølstykke Fodbold Club (Indendørs).

arrow Idrætsformand om Egedal-bundplacering: Det er stærkt bekymrende
12. oktober 2021 kl. 11:56 Opdateret: kl. 11:41
arrow Nedtur: Egedal rammer bunden i ny idræts-undersøgelse
12. oktober 2021 kl. 11:45 Opdateret: kl. 11:35
Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?