22. oktober 2019
Distriktschef Robert Dimitrievski og forretningschef Mette Ring ved prisuddelingen, som souschef Bent Nielsen ikke kunne deltage i. Foto: Q8
Distriktschef Robert Dimitrievski og forretningschef Mette Ring ved prisuddelingen, som souschef Bent Nielsen ikke kunne deltage i. Foto: Q8
Foto: Claus Fisker
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Den bedste Q8 station i distriktet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den bedste Q8 station i distriktet
Egedal - 30. november 2018 kl. 04:31
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Q8 i Ølstykke blev i weekenden kåret som Årets Q8 Station 2018 i sit distrikt, som dækker en stor del af København og Midtsjælland. Og det er en værdifuld hæder.

»Hvert år kårer Q8 Årets Station i deres i alt fem distrikter i Danmark. I år gik den eftertragtede pris til Team Ølstykke, der har udmærket sig ved at være drevet af kampen om at blive det bedste stop på vejen for Q8's kunder.«, oplyser Q8 i en pressemeddelelse.

Af den fremgår, at lederteamet hos Q8 i Ølstykke har haft et konstant fokus på høje standarder, god kundeservice og trivsel samt godt humør på arbejdspladsen, og har arbejdet ihærdigt på at lange den bedste service over disken sammen med brændstof og god kaffe til køreturen.

- Stationen drives af et rutineret hold ledere, som har gjort det godt igennem flere år. Den drives, som hvis den var selvejende, fortæller Robert Dimitrievski, der er distriktschef hos Q8 i Danmark i pressemeddelelsen.

- Der er styr på stumperne, som man siger, så stort tillykke til Team Ølstykke ved forretningschef Mette Ring og souschef Bent Nielsen, forsætter han.

Med æren fulgte en vandrepokal, et udvalg af gaver og et beløb til et arrangement for personalet.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede