2. juni 2020
På søndag skal der igen svømmes, cykles og løbes i og omkring Bastrup Sø. Foto: Lars Skov
På søndag skal der igen svømmes, cykles og løbes i og omkring Bastrup Sø. Foto: Lars Skov
Foto: Fotograf Lars Skov
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DM i sprint triatlon på Tyren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DM i sprint triatlon på Tyren
Egedal - 16. maj 2018 kl. 05:30
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Søndag den 20. maj holder triatlonklubben Ganløse Tri-Center, GTC, triatlon-stævnet »Tri på Tyren« for 16. år i træk, og for 11. gang er Tri på Tyren også vært Danmarksmesterskabet i sprint triatlon.

I alt 350 deltagere er til start, og første triatlet hopper i Bastrup Sø klokken 10.30, oplyser klubbens formand Steffen Mattrup Lund-Hansen.

»Tri på Tyren« bliver afholdt som enkeltstart på sprint-distancen 750 meter svømning i Bastrup Sø, 23,2 kilometer cykling på Tyren og fem kilometer løb ved Bastrup Ruin.

De 350 deltagere sendes i vandet med 30 sekunders mellemrum, og først starter kvinder og efterfølgende mænd i aldersklasserne med de ældste først.

Børn og unge på aspirant-ruten starter cirka midt på dagen, og deres triatlon består af 375 meter svømning, 11,6 kilometer cykling og 2,5 kilometer løb.

Elitefeltet starter i sidste heat, og Top 10 placeringerne forventes, at finde sted mellem klokken 14.20 og 16.20, og der er forventet præmieoverrækkelse cirka 16.30.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?