18. februar 2019
Over 500 ryttere deltog i 25-års jubilæumsudgaven af motionscykelløbet Bastrup Sø Rundt, der havde start i Smørum. Foto: Elias von Staffeldt
gallery icon

Se billedserie

Over 500 ryttere deltog i 25-års jubilæumsudgaven af motionscykelløbet Bastrup Sø Rundt, der havde start i Smørum. Foto: Elias von Staffeldt
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Cykelløb fejrede 25 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cykelløb fejrede 25 år
Opdateret 12. september 2016 kl. 15:45
Egedal - 12. september 2016 kl. 05:39
Af Elias von Staffeldt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der går en summen gennem den varme september-søndag, hvor flere end 500 personer i år er mødt op ved Smørum Kulturhus for at deltage i den 25. udgave af motionscykelløbet Bastrup Sø Rundt.

Starten på den lange rute, 130 kilometer er lige gået, og om lidt er det ruten med flest tilmeldte, nemlig den på 90 kilometer, der bliver sendt af sted. Endelig er der også en gruppe, der skal ud på den korte rute på 40 kilometer.

Og der er klart flest, der har valgt at iklæde sig cykeldresset og begive sig ud på mellemdistancen denne solrige søndage morgen. De fleste er fra diverse motionscykelklubber, hver af disse med eget outfit, som var det Tour de France-feltet. Selve opstillingen er også, som man ser de i de professionelle cykelløb, bortset fra at rytterne her bliver sendt af sted enkeltvis.

- Så har vi et formål med vores træning. Det er jo sjovt at cykle, og der er også lidt socialt i det. Cykling er nærmest ved at blive det nye golf, og jeg mærker hver gang, hvor meget der bliver skudt af sted i kroppen, siger Mogens Gamst, der sammen med tre venner deltager i Bastrup Sø Rundt for anden gang.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk