10. august 2020
I næste uge kan fædre lave cirkuskunstner med deres mindre børn under ledelse af Balder Brøndsted fra Legefabrikken. Foto: Arkiv
I næste uge kan fædre lave cirkuskunstner med deres mindre børn under ledelse af Balder Brøndsted fra Legefabrikken. Foto: Arkiv
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Cirkuskunster for far og børn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cirkuskunster for far og børn
Egedal - 02. august 2020 kl. 05:14
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I næste uge kan fædre og deres mindre børn deltage i såkaldt far-barn-bibloleg med Pippi Langstrømpe. Aktiviteten er inspireret af historien om Pippi, der elsker cirkus men har svært ved at sidde som tilskuer, så hun bliver en del af forestillingen, og den er blevet til i samarbejde med Legefabrikken og Far for Livet med støtte fra Nordeafonden.

Legeinstruktøren er Balder Brøndsted, der er Cand.scient idræt, lege- og bevægelseskonsulent og stifter af Legefabrikken. Desuden er han forfatter til flere bøger om leg og bevægelse i pædagogisk arbejde.

Arrangementerne forgår på Smørum Bibliotek mandag den 3. august og på Ølstykke Bibliotek mandag den 5. august. Begge steder er det for fædre med 2-4-årige klokken 10-11, og igen klokken 11.15-12.15 for fædre med 5-8-årige.

Det er gratis, men kræver, at man bestiller billet.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?