13. maj 2021
Cirkus Baldoni kommer til Ølstykke og Ganløse med en underholdende forestilling. Pressefoto
Cirkus Baldoni kommer til Ølstykke og Ganløse med en underholdende forestilling. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Cirkus Baldoni kommer igen til Egedal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cirkus Baldoni kommer igen til Egedal

Forestillinger i vente i både Ganløse og Ølstykke

Egedal - 23. april 2021 kl. 09:52

Cirkus Baldoni er atter klar til at køre på de danske landeveje med forestillingen "Det for vildt", og traditionen tro kigger man både forbi Ganløse og Ølstykke.

Tirsdag den 18. maj klokken 17.00 er der cirkus i Mølleparken i Ganløse, og lørdag den 12. juni klokken 13.00 og 16.30 kommer til Ølstykke og rejser teltet ved Ørnebjerg Ridestadion på Ørnebjergvej.

Igen i år har Cirkus Baldoni gjort sit ypperste for at finde super artister, og forestillingen i år kommer også til at indeholde gys og gru, morskab og latter, fart og spænding, men også show og dans.

"Vi har engageret, hvad vi mener er verdens bedste børneklovn, nemlig klovnen Allando og han kommer ikke alene. Han har følgeskab af sin bedste ven, pandaen Pandus. Til at binde forestillingen sammen i år har vi allieret os med showmanden Peter Nørgaard, han vil sammen med Løven Leonardo føre Jer sikkert igennem showet," lyder det fra Cirkus Baldoni i en pressemeddelelse.

Det store cirkus oplyser i øvrigt, at man nøje følger regeringens retningslinjer.

Corona-fokus

"Vi har opsat håndspritautomater flere steder på Cirkuspladsen samt i toiletvognen. Ved bestilling af pladser bliver en stol ved siden af jer automatisk optaget således, at der holdes god afstand til alle gæster i teltet. Alle stole og overflader bliver grundigt sprittet af inden hver forestilling. Vi har taget alle nødvendige sikkerhedsforanstaltninger for at passe godt på gæsterne. Husk at der ved indgangen til teltet skal fremvises coronapas (negativ coronatest) for personer over 15 år," oplyser Cirkus Baldoni.

Man kan reservere, købe billetter og se meget mere på www.baldoni.dk. Det er også muligt, at reservere billetter på telefon: 20866010 hverdage mellem 9-14, weekender mellem 11-13, samt på cirkuspladsen fra 1 time før forestillingen.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?