21. maj 2019
Det ville koste over 100 millioner at overdække Egedal Centret, og på den seneste tids sommerdage, er det skønt at gå i det åbne center. Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Det ville koste over 100 millioner at overdække Egedal Centret, og på den seneste tids sommerdage, er det skønt at gå i det åbne center. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Center fejrer 50 år med Jamie Talbot

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Center fejrer 50 år med Jamie Talbot
Egedal - 12. maj 2018 kl. 10:40
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Af Annemette Ross Jensen
Når de handlende går igennem centergaden i Egedal Centret, så går de samtidig ad det, der engang var den gamle Stenløse Bygade. Hele den gamle landsby blev nemlig revet ned for at give plads til indkøbscenteret.

- Jeg synes, det var modigt, siger Søren Lyhne til Frederiksborg Amts Avis. Han er bestyrelsesformand i ejerlauget bag Egedal Centret, der fejrer 50 års jubilæum i næste uge, og han har fulgt centeret i langt de fleste af de 50 år, det har eksisteret, for hans kone Anette har drevet Anette L. Mode i 43 år.

Som i andre butikscentre har årene efter finanskrisen i 2008 også sat sit præg på Egedal Centret, der lige nu har enkelte tomme butikker, men selv om markedet for eksempelvis tøj, sko og radio/tv stadig er presset, så forventer Søren Lyhne, at der snart kommer nye butikker i de tomme lokaler.

- Vi er optimistiske, siger formanden, der glæder sig over en masse gode år og et pænt center.

- Jeg mener helt klart, at Egedal Centret er et vigtigt sted i Egedal Kommune, og et sted hvor borgerne kommer, siger han.

Det bliver der også god grund til, når Egedal Centret fejrer jubilæet lørdag den 19. maj, hvor dette års nummer to i DR's X Factor Jamie Talbot går på scenen på Centertorvet og synger klokken 11.30.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis lørdag den 12. maj.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede