25. juni 2021
Torsdag aften skal borgmester Karsten Søndergaard (V) lede endnu et virtuelt byrådsmøde - denne gang om fremrykning af anlægsprojekter. Foto: Annemette Jensen
Torsdag aften skal borgmester Karsten Søndergaard (V) lede endnu et virtuelt byrådsmøde - denne gang om fremrykning af anlægsprojekter. Foto: Annemette Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Byrådsmøde om fremrykning af anlægsprojekter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Byrådsmøde om fremrykning af anlægsprojekter
Opdateret 01. april 2020 kl. 12:23
Egedal - 31. marts 2020 kl. 15:36
Af Annemette Ross Jensen

Torsdag den 2. april klokken 8.30 (og ikke som tidligere nævnt klokken 18) mødes Egedal Byråd ekstraordinært til et virtuelt møde, der livestreames via kommunens hjemmeside og Facebookside. Det sker som følge af regeringens beslutning om at fjerne anlægsloftet, så kommunerne kan være med til at holde gang i byggebranchen under Corona-krisen.

Af dagsordenen fremgår, at administrationen har vurderet, at det er muligt at fremrykke anlægsprojekter for 27.592.000 kroner, så det skal byrådet tage stilling til.

På listen over anlægsopgaver er efterslæb på kommunale bygninger, energioptimering, glasskader, læringsfælleskaber, stier i den fredede Værebro Ådal, byggemodning til plejeboliger i Egedal By, renoveringsprojekt ved Jørlunde Å og diverse vedligeholdelseopgaver indenfor Teknik og Miljø.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?