19. juli 2019
Ulrik John Nielsen lod være med at stemme imod budgettet, fordi han gerne ville blive i Venstre, men nu har resten af byrådsgruppen valgt at afbryde samarbejdet med ham.
gallery icon

Se billedserie

Ulrik John Nielsen lod være med at stemme imod budgettet, fordi han gerne ville blive i Venstre, men nu har resten af byrådsgruppen valgt at afbryde samarbejdet med ham.
Foto: fotograf Thinna Aniella
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Byrådsmedlem smidt ud af Venstre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Byrådsmedlem smidt ud af Venstre
Opdateret 12. oktober 2018 kl. 09:59
Egedal - 12. oktober 2018 kl. 09:31
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Venstres byrådsgruppe i Egedal Kommune har torsdag valgt at afbryde samarbejdet med sit nyvalgte byrådsmedlem Ulrik John Nielsen, som samtidig er udmeldt af Venstre. Det oplyser partiets gruppeformand Ole Hovøre i en pressemeddelelse til Frederiksborg Amts Avis.

Den kommer i kølvandet på debatten om budgetforliget onsdag aften, hvor Ulrik John Nielsen fra Ganløse gerne ville have stemt imod budgettet, fordi han er imod at flytte fritids- og ungdomsklubben fra Liselund i Ganløse og ind på Ganløse Skole. Det lod han dog være med, fordi det ville betyde, at han ville blive ekskluderet fra Venstre, som han nu alligevel bliver nødt til at forlade.

»Det er med stor beklagelse, at vi har set os nødsaget til at træffe denne beslutning. Arbejdet i byrådsgruppen er baseret på gensidig tillid, loyalitet og samarbejde. Dette klima har det desværre ikke været muligt at opnå med Ulrik John. Vi håber fortsat at kunne samarbejde om gode og fremtidssikrede løsninger for hele Egedal.«, skriver Ole Hovøre i pressemeddelelsen.

Ulrik John Nielsen er forundret over forløbet. Han oplyser, at han gennem fire år er blevet spurgt, om han ville stille op for Venstre, og inden han gjorde det, gjorde han det helt klart, at han var lokalpatriot og ville kæmpe for de mindre byer og lokalsamfund.

- De sagde, at det var lige sådan en som mig, de havde brug for især i Ganløse, så det gjorde jeg, og fik tredjeflest personlige stemmer, men fra dag et har jeg de vist, at de på trods af mit flotte valg ikke har taget mig seriøst, siger han.

Han synes, det er uklogt af Venstre at ekskludere et medlem, der har fulgt partidisciplinen og været medlem, siden han var 18 år.

- Jeg bliver selvfølgelig i byrådet og kæmper videre for det, jeg tror på, siger han.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede