20. oktober 2018
Socialdemokraten Lasse Nørreskov (S) på 33 år bliver det nye byråds yngste medlem.
Socialdemokraten Lasse Nørreskov (S) på 33 år bliver det nye byråds yngste medlem.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Byrådets yngste er også ny i kommunen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Byrådets yngste er også ny i kommunen
Egedal - 02. december 2017 kl. 06:14
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med sine 33 år er Lasse Nørreskov (S) det yngste af det nye Egedal Byråds medlemmer, og han har også kun boet i kommunen i halvandet år.

- Før det boede jeg på Vesterbro i 12 år, og inden da er jeg oprindeligt fra Måløv og har boet hele min barndom der, fortæller Lasse Nørreskov til Frederiksborg Amts Avis.

Nu bor han i Smørum med sin kone Mai, der er jordemor, og deres to børn Dexter på fire og Maggie på et år.

Selv har han en baggrund indenfor revision og sidder i dag som regnskabskonsulent i Danske Bank, hvor han tager sig af regnskaber og er skatterådgiver for almennyttige Fonde, der uddeler studielegater og andre legater. Det har han arbejdet med i seks år, og inden da sad han først med projektstyring for Danske Bank i fire år og derefter i Danske Banks koncernskatteafdeling i to år. Og da avisen lufter en fordom om, at det er sjældent, at bankfolk er socialdemokrater, er det ikke første gang, han hører det.

- Der er mange her, der tænker, at det er mærkeligt, men jeg synes, man skal huske det hele menneske, siger Lasse Nørreskov, der tror, det er fordi han ikke er opvokset i bankverdenen og ikke er en typisk bankmand.

- Jeg har aldrig kun fokuseret på økonomi og penge og har altid boet i socialdemokratiske kommuner, som har fungeret godt, og jeg synes, at man også skal have det bløde med i det. Jeg har den økonomiske baggrund med HD i regnskab og HD i organisation og ledelse, men jeg synes, man skal have det bløde med, og man må aldrig glemme mennesket i den her ligning, og må ikke kun tænke i penge, siger han.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk