26. marts 2019
Politiet har fortalt kommunen om utryghedsskabende aktiviteter, så nu vil Egedal Byråd forsøge at lave samlingsstedsforbud på Ringbakken. Foto: Kenn Thomsen
Politiet har fortalt kommunen om utryghedsskabende aktiviteter, så nu vil Egedal Byråd forsøge at lave samlingsstedsforbud på Ringbakken. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Byråd vil lave rocker-forbud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Byråd vil lave rocker-forbud
Egedal - 30. november 2018 kl. 08:49
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvis det går, som Egedal Byråd håber, så kan rockergruppen Satudarahs dage på Ringbakken 10 i Toppevad være talte.

Onsdag behandlede Egedal Byråd en tillægsdagsorden på en lukket sag med den kortfattede beskrivelse »Nedlæggelse af samlingsstedsforbud«, og borgmester Karsten Søndergaard (V) bekræfter, at sagen drejer sig om Satudarah på Ringbakken 10 i Toppevad.

- Vi har vedtaget, at vi forsøger at lave et samlingsstedsforbud på grund af de informationer, vi har fra politiet om utryghedsskabende aktiviteter i forbindelse med ejendommen, siger Karsten Søndergaard.

Han oplyser, at sagen nu skal i partshøring hos ejere og lejere af ejendommen, og han vil ikke kommentere sagen yderligere.

Indtil for nylig har det været administrationens opfattelse, at kommunen ikke kan bruge loven om samlingsstedsforbud mod Satudarah, men på oktobermødet tog byrådet netop en planlagt orientering om dette af dagsordenen for at få undersøgt mulighederne nærmere.

Tidligere i år måtte Hillerød Kommune opgive at komme med et lignende forbud mod en Bandidos rockerborg i et industrikvarter. Vurderingen lød her, at fordi kommunen ikke havde modtaget borgerklager, var det ikke muligt at udstede forbuddet.

Holbæk kommune udstedte for en måned siden et tre måneders samlingsforbud mod et Bandidos-hus i Holbæk. Det har nu fået gruppen til at fraflytte stedet.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede