23. november 2017
Bestyrelsesformand Jens Peter Nielsen bød velkommen. Foto. Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Bestyrelsesformand Jens Peter Nielsen bød velkommen. Foto. Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Byggestart på nyt varmeværk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Byggestart på nyt varmeværk
Egedal - 13. september 2017 kl. 05:26
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tirsdag startede Egedal Fjernvarme betonarbejdet til det nye flisbaserede varmeværk Maglevad 3 bag Spejdergården Maglevad på Dam Holme i Stenløse

- I dag starter betonarbejdet til en ny flisgrav, betondækket til flislager, betondækket til en 14 meter høj maskinhal og kontorbygning, fortalte Jens Peter Nielsen, der er bestyrelsesformand i Egedal Fjernvarme.

Han oplyste, at Maglevad 3 er en del af Egedal Kommunens ambitiøse plan for at reducere CO2-udledningen, og byggeriet er opdelt i to faser.

Første fase er udgravning og betonstøbning, der forventes færdig til december. Derefter holdes en pause i vintermånederne, og til marts næste år genoptages byggeriet af maskinhal, kontorbygning, kedel, skorsten, akkumuleringstank og tekniske installationer til drift og vedligeholdelse.

- Det skal stå klar til drift i oktober 2018, når den nye Egedal By også begynder at efterspørge varme, sagde Jens Peter Nielsen, inden han gav ordet til Egedals borgmester Karsten Søndergaard (V).

Han syntes, det var fantastisk at stå og kigge ud over byggepladsen, som er endnu et bevis på, hvad Egedal Kommune har gang i.

- Lige herovre skal Egedal By til at skyde op, og uden varme er det svært at bygge en ny by, og det er spændende med en flisgrav, sagde borgmesteren.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk