25. maj 2020
Karsten Søndergaard håber ikke, det bliver nødvendigt at realisere besparelser for alle godt 44 millioner. Foto: Allan Nørregaard
Karsten Søndergaard håber ikke, det bliver nødvendigt at realisere besparelser for alle godt 44 millioner. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Budget med sparekrav for 44 millioner i høring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Budget med sparekrav for 44 millioner i høring
Egedal - 19. september 2019 kl. 11:39
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Egedal Kommunes sendte torsdag sit budgetforslag med besparelser for 44.210.000 kroner i høring. Men det skyldes blandt andet, at de økonomiske rammer for kommunens budgetlægning endnu ikke er på plads, fordi folketingsvalget forsinkede regeringens økonomiaftale med Kommunernes Landsforening, og borgmester Karsten Søndergaard (V) håber ikke, at det kommer til at gå så galt.

- Vi har i byrådet forsøgt at forberede os på den værst tænkelige økonomiske situation for at være på forkant og tage højde for de usikkerheder, der stadig udestår. Der indgår derfor mulighed for besparelser for i alt 44 millioner kroner på tværs af alle kommunens service- og ansvarsområder i det budgetkatalog, som vi har sendt i høring i dag. Men forhåbentlig bliver det ikke nødvendigt at gennemføre alle initiativerne, siger han i en pressemeddelelse fra kommunen.

Tirsdag den 24. september klokken 18-21 inviterer byrådet til borgermøde om budgettet på Egedal Rådhus, og sidste frist for høringssvar til budgetforslagene er den 1. oktober klokken 12.

Nu er det igen muligt at komme på restaurant. Har du savnet at gå ud og spise?