6. april 2020
Karsten Søndergaard blev enstemmigt og med applaus valgt som Venstres spidskandidat.                      Foto: Jens Wollesen
Karsten Søndergaard blev enstemmigt og med applaus valgt som Venstres spidskandidat. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgmester kåret som Venstres spidskandidat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgmester kåret som Venstres spidskandidat
Egedal - 16. maj 2017 kl. 05:30
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med en lang og varm klapsalver og uden modkandidat blev Egedals borgmester Karsten Søndergaard (V) mandag aften kåret som Venstres spidskandidat til det kommende kommunalvalg. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Forinden havde mødets dirigent Jens Peter Nielsen spurgt de fremmødte medlemmer, om der var andre kandidater end Karsten Søndergaard til posten, og da der ikke var det, kunne Karsten Søndergaard overtage mikrofonen og holde sin første tale som enstemmigt valgt.

- Mange, mange tak og tak for klapsalven. Jeg har selvfølgelig håbet det ville ske, men haft en helt naturlig respekt for den her dag, sagde den nykårede spidskandidat. Han lovede at gøre alt, hvad der står i hans magt for, at Venstre kan generobre borgmesterposten, som han har overtaget efter Willy Eliasen den 1. februar i år.

- Det tror jeg heldigvis på, vi kan. Det kræver hårdt arbejde og godt samarbejde både i Venstre-gruppen og med de andre partier, fastslog han.