10. juli 2020
418 børn kom til verden i Egedal Kommune i 2018. Foto: Daria Shevtsova
418 børn kom til verden i Egedal Kommune i 2018. Foto: Daria Shevtsova
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgmester glæder sig over babyboom

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgmester glæder sig over babyboom
Egedal - 21. november 2019 kl. 16:30
Af Casper Suk Thorlacius
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når lyset slukkes i de Egedalske hjem, sker der tilsyneladende flere små mirakler nu end for år tilbage. Erotikken lader nemlig til at leve i bedste velgående i Egedal Kommune, hvor amorinerne florerer lystigt, skriver Frederiksborg Amts Avis.

I hvert fald er antallet af nyfødte børn i kommunen det højeste i over fem år. Netportalen Babyhelp.dk har ud fra tal fra Danmarks Statistik opgjort, at der i 2018 blev født 418 børn, hvilket er 73 flere end i 2013.

At Egedal-borgernes hårde slid på lagenerne ikke har været forgæves, glæder borgmester Karsten Søndergaard (V).

- Det er da fantastisk. Det er det, der skal til for at drive samfundet videre, siger borgmesteren til Frederiksborg Amts Avis og tilføjer:

- Jeg tror, det er et tegn på, at folk ser optimistisk på fremtiden. Hvis folk er tilfredse, bliver der født flere børn.

Men når borgerne er så aktive og så at sige arbejder for kommunens fremtid, skal kommunen også følge trop.

- Vi havde forventet en stigning i antallet af fødsler, men den er nok bare større end forventet. Det er dejligt, at der kommer flere børn til, for det er dem, der på længere sigt skal bidrage til kommunen. Så skal vi bare sørge for, at vi kan følge med med hensyn til institutioner og skoler, siger Karsten Søndergaard.

Hos netportalen, der har opgjort fødselstallet i Egedal Kommune, er der også glæde at spore.

- Vores levebrød er nybagte samt kommende forældre. Derfor varmer det naturligvis vores hjerter at se, at viriliteten er så god i Egedal, som den tilsyneladende er, siger Casper Ellam Schou.

- Dog ejer vi også en anden portal, hvorfra vi sælger kondomer, og noget tyder på, at vores kundegruppe for den slags ikke lige befinder sig i Egedal, men hvad fanden. Man kan jo ikke få det hele, tilføjer hans makker, Jesper Nørskov Jensen i en pressemeddelelse.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?