5. juni 2020
16032019 Ølstykke Gymnastik Forening ØGF opvisning i Ølstykke Hallen. ¬ Foto: Allan Nørregaard
16032019 Ølstykke Gymnastik Forening ØGF opvisning i Ølstykke Hallen. ¬ Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgere med på råd om udnyttelse af lokalerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgere med på råd om udnyttelse af lokalerne
Egedal - 20. maj 2020 kl. 05:47
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Egedal Kommune tager borgere og foreninger med på råd om, hvordan kommunen kan udvikle og bruge sine lokaler endnu mere, end de bliver i dag.

På tre workshops kan borgere og foreninger høre om en analyse af, hvordan haller, spejderhytter, kulturhuse og sportsbaner med mere bruges i dag og give deres besyv med om, hvordan de 30 idrætsfaciliteter, ni spejderhytter og otte kulturhuse kan udnyttes bedre i fremtiden. Analyse og workshops skal munde ud i en ny udviklingsplan, oplyser kommunen.

- Vi skal kigge på, hvordan vi sammen bruger vores faciliteter. Er der ydertimer, der kan bruges bedre? Er der kvadratmetre, der kan udvikles, så de passer til fleres behov? Derudover skal vi også kigge i krystalkuglen. For der er nye tendenser i vores måde at være aktive på. Og det skal vi have med i vores udviklingsplan, så vi får de anlæg, som kommunens børn, unge, voksne og ældre har brug for i en god og aktiv hverdag, siger Charlotte Haagendrup (K). Hun er formand for Kultur- og Erhvervsudvalget, og som nu inviterer til workshops.

Det er vigtigt, at så bredt et udsnit af kommunens foreninger og kultur- og idrætsudøvere som muligt er repræsenteret. Derfor inviteres alle foreninger (pr. mail) til at sende én repræsentant, der kan deltage i alle tre workshops. Der er også plads til interesserede borgere, der på samme vis tilmelder sig alle tre workshops i henholdsvis juni, august og oktober.

De holdes online eller som fysiske møder afhængig af retningslinjerne for forsamlinger på det pågældende tidpunkt. Tilmeldte deltagere vil få besked.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?