19. november 2019
Regn, vind og torden kunne ikke holde deltagerne ved årets Stafet For Livet i Smørum væk. I alt fik de indsamlet knap 150 tusinde kroner til kampen mod kræft. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Regn, vind og torden kunne ikke holde deltagerne ved årets Stafet For Livet i Smørum væk. I alt fik de indsamlet knap 150 tusinde kroner til kampen mod kræft. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billedserie: 543 trodsede regnen til døgnstafet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billedserie: 543 trodsede regnen til døgnstafet
Egedal - 16. juni 2019 kl. 20:13
Af Ea Lykke Schausen Mere end 540 deltagere var i år tilmeldt Stafet for Livet i Egedal, og døgnet fra lørdag til søndag løb og gik de mange delt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Til trods for lyn, torden og vind af stormstyrke nåede de i år op på mere end de 146 tusinde kroner sidste år, og det er i følge formand for løbet i Egedal, Janne Bitsch-Lavridsen helt fantastisk.

- Scenen fløj væk midt under en optræden, telte er blevet revet væk af vinden og så har vi haft vand, vand og atter vand. Det taget i betragtning, så synes jeg, det er fantastisk, vi kan nå ikke blot det samme, men et endnu finere resultat i år, siger hun.

Formanden fortæller, at der i år har været omkring 30 flere tilmeldte til stafetten end sidste år. Dog har vejret haft så stor en påvirkning, at der i alt »kun« blev gået i alt 7800 kilometer, mens der sidste år blev gået knap 8100 kilometer.

- Vi har været nødt til at opfordre folk til at holde pauser, når tordenvejret har været lige over os. Men derudover har vi altså virkelig haft nogle seje deltagere, der bare har tonset kilometer ind, fortæller hun.

En af dem er Mads Næsby Fischer på ni. Da klokken nærmer sig ti søndag formiddag tager han sine sidste skridt over målstregen, og kan fejre, at han ikke alene har slået sin rekord, men i alt har gået hvad der svarer til et halvmarathon.

- Det føles rigtig godt, for det var mit mål. Jeg vil gerne hjælpe til at få cancer væk, siger han, da han kort efter sætter sig for at hvile benene.

- Jeg har sovet i alt to timer det sidste døgn, så jeg tror, jeg skal fejre, at jeg har slået min rekord ved at sove. Og måske lige have noget soft-ice til morgenmad først, siger han og griner, inden han går hen mod is-teltet.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis mandag den 17. juni.

grafik køb billede