4. juni 2020
Hjerteforeningen Egedal har gode erfaringer fra de tidligere kurser, som dette billede stammer fra. Foto: Allan Nørregaard
Hjerteforeningen Egedal har gode erfaringer fra de tidligere kurser, som dette billede stammer fra. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bedsteforældre og børn laver mad sammen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bedsteforældre og børn laver mad sammen
Egedal - 18. oktober 2019 kl. 15:43
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Her i efteråret inviterer Hjerteforeningen i Egedal for sjette gang bedsteforældre og børnebørn i køkkenet for at kombinere fællesskab og hjertesund madlavning i Børnebørnenes Madværksted.

Madkurset foregår i køkkenet på Bækkegårdsskolen og løber over fire gange med start den 29. oktober. Her kan otte bedsteforældre og deres børnebørn i alderen fra 4. til 6. klasse deltage i kurset, som Hjerteforeningen Egedal tidligere har oplevet stor interesse for og tilfredshed med.

Interesserede kan høre mere om Børnebørnenes Madværksted i Egedal hos formanden for Hjerteforeningen i Egedal Keld Svendsen på mail: egedal@hjerteforeningen.dk.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?