15. december 2018
Sange af Kim Larsen (billedet) er på programmet torsdag 15. marts. Foto: Jens Wollesen
Sange af Kim Larsen (billedet) er på programmet torsdag 15. marts. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Banko, bryg og bustur til Bakken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Banko, bryg og bustur til Bakken
Egedal - 07. januar 2018 kl. 05:38
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ældre Sagen i Ledøje-Smørum disker op med både mad og drikke samt åndelig føde i den kommende sæson, der starter søndag den 7. januar klokken 15 med nytårskuren i Smørum Kulturhus.

Næste arrangement bliver årsfesten samme sted fredag den 16. februar klokken 18, og torsdag den 22. februar klokken 18 er der foredrag om arv og testamente i kulturhuset.

Søndag den 4. marts klokken 14 lægger Smørum Kulturhus lokaler til årsmødet, torsdag den 15. marts klokken 18 holder Ældre Sagen musikaften om Kim Larsen i Konfirmandhuset i Smørum, og den 21. marts klokken 10-15 er der udflugt til Byggeriet Skands i Brøndby og Mosede Fort.

Søndag den 15. april klokken 14-16 er der forårsbanko i Smørum Kulturhus, og torsdag den 3. maj er Ældre Sagen medarrangør af Danmark Spiser Sammen med fællesspisning i Konfirmandhuset fra klokken 18 til 23.

Onsdag den 16. maj klokken 10-17 er der bustur til Bakken, søndag 27. maj deltager foreningen i markeringen af Svenske Salget i Smørum, og mandag den 28. maj kommer den mobile tøjbutik Danmarks Senior Shop til Smørum Kulturhus og præsenterer tøj til både kvinder og mænd.

Sæsonen slutter med sejlads på Lyngby-Bagsværd Sø og frokost på en restaurant i området onsdag den 20. juni klokken 10-16.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk