17. januar 2018
Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 52-årig mand slået, mens han sov i sit hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

52-årig mand slået, mens han sov i sit hjem
Egedal - 13. marts 2017 kl. 10:29
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 52-årig mand fik en brat opvågnen, da han søndag eftermiddag omkring klokken 16.25 lå og sov i sit hjem på Hove Møllevej i Hove.

Pludselig buldrede det så hårdt på døren, at den gik op, og ind på hans værelse på 1. sal kom en ukendt mand og slog ham en enkelt gang i ansigtet, så han fik skade og en rødlig streg på højre kind.

Specialkonsulent Henrik Duus fra Nordsjællands Politi oplyser til Frederiksborg Amts Avis, at den forurettede mand er en polsk arbejder, der har lejet sig ind i huset på landejendommen sammen med andre polske arbejdere. De ringede først til det ægtepar, de har lejet huset af, og udlejerne tilkaldte politiet.

Da betjentene kom, befandt gerningsmanden - en 26-årig mand fra Rødovre - sig stadig ved huset og stod og talte med udlejerne. På det tidspunkt var han rolig, men det gik hurtigt af ham, da politiet ville tale med ham.

Så blev betjentene blandt andet kaldt bøsserøve og ludere med mere, og manden, som blev skønnet påvirket af alkohol og muligvis stoffer, blev ifølge politiet helt uregerlig.

- Han bliver mere og mere voldelig, så han får peber og bliver lagt i håndjern. Han råber op, og de kan høre, at han tror, han er i Rødovre Kommune, så han var ikke egnet til afhøring, fortæller Henrik Duus.

Derfor blev der rekvireret en transportvogn med fire mand for at køre ham til Helsingør, hvor han tilbragte natten med henblik på afhøring mandag.

Nordsjællands Politi sigter ham for vold og ulovlig indtrængen, og derudover er den 26-årige efterlyst af Københavns Politi i forbindelse med udeblivelse fra et retsmøde, så han kunne også se frem til at blive overført og fremstillet der.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk