15. februar 2019
Nordsjællands Politi oplyser, at en 30-årig mand lå og sov i sin udestue på Yrsasvej i Stenløse, da han blev vækket af en fremmed mand, som åbnede døren. Foto: Kenn Thomsen
Nordsjællands Politi oplyser, at en 30-årig mand lå og sov i sin udestue på Yrsasvej i Stenløse, da han blev vækket af en fremmed mand, som åbnede døren. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 30-årig vækket i sit hjem af fremmed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

30-årig vækket i sit hjem af fremmed
Opdateret 14. september 2018 kl. 13:07
Egedal - 14. september 2018 kl. 12:24
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 30-årig mand er den tredje person i Stenløse, der indenfor få dage har oplevet en fremmed person trænge sig på i hjemmet, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Den 30-årige lå og sov i udestuen i sit hjem på Yrsasvej, da han blev vækket klokken 04.28 ved, at en mand havde åbnet døren ud til haven, oplyser Nordsjællands Politi.

Manden forsvandt skyndsomt. Han beskrives som 20-30 år, 165-175 centimeter høj, almindelig af bygning, kort hår, iført mørk trøje med hætte og mørke bukser.

Ifølge uddraget af døgnrapporten anmeldte den 30-årige episoden til politiet torsdag klokken 15.11, men det fremgår ikke, hvornår det fandt sted. Politiet anser det for at være et indbrudsforsøg.

Episoden kommer efter, at en beboer på Einersvej i Stenløse natten til torsdag blev vækket, da en mand lyste ind af vinduet med en kraftig lygte, og samme nat oplevede en borger på Tobiasvej, at der blev taget i håndtaget på ydersiden af døren på vedkommendes bolig. I begge tilfælde stak de mistænkelige personer af.

Ifølge pressevagten hos Nordsjællands Politi er politiet opmærksom på de tre episoder, som politipatruljer, der kører i området, er blevet briefet om.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk