27. juli 2021
Jesper Skovsgaard fra 2E Group mener, at Egedal Living nok er det flotteste projekt, 2E nogensinde har udviklet. Illustration: 2E Group
gallery icon

Se billedserie

Jesper Skovsgaard fra 2E Group mener, at Egedal Living nok er det flotteste projekt, 2E nogensinde har udviklet. Illustration: 2E Group
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 227 nye boliger med wellness

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

227 nye boliger med wellness
Egedal - 24. juni 2021 kl. 14:01

Ejendomsselskabet 2E har vundet udbuddet på fire parceller i Egedal By. Her vil det bygge 227 boliger i bebyggelsen Egedal Living, hvor der ifølge en pressemeddelelse er satset på »komfort i særklasse med blandt andet wellness med stor pool, spa, sauna og orangeri«.

- Det eneste, man har mest lyst til at vide nu, er, hvornår man kan flytte ind i det fantastiske projekt vi i samarbejde med arkitekt Steen Gissel, og hans team hos SWECO, har designet sammen med os i forbindelse med Egedal Kommunes udbud af fire store områder i det attraktive Egedal Stationsby. Her vil man virkelig gerne bo, udtaler Jesper Skovsgaard fra 2E Group i pressemeddelelelsen.

2E er i forvejen godt bekendt med Egedal Stationsby, hvor byggekoncernen siden 2018 har bygget og stadig bygger.

»Der er på delområderne, byggekoncernen købte tilbage i 2017, opført snart cirka 26.000 etagemeter boligbyggeri fordelt på cirka 380 boliger, som alle er solgt som ejerlejligheder til private købere og som udlejningsboliger til norske investorer og NREP. De nye områder som 2E vinder, er beliggende kun 100 meter fra de nuværende delområder og beliggenheden er således også her helt unik. Under 100 meter til S-Tog, Føtex og kommunens flotte rådhus indeholdende borgerservice og ældre center - og ikke mindst beliggenheden med tæt adgang til flot natur.«, står der i pressemeddelelsen.

- Og det her projekt er vel nok det flotteste projekt, vi nogensinde har udviklet i 2E´s historie, mener Jesper Skovsgaard.

Vinderforslaget arbejder med en tematiseret opdeling af storparcellen for at skabe forskellige boformer, fællesskaber og diversitet.

»Bebyggelsen indeholder både familieboliger, boliger til unge, seniorboliger med spa, wellness og orangeri - og endeligt et fælleshus for hele bebyggelsen. Og der etableres streetbasket bane, bål- og grillpladser, petanquebane m.v. I alt indgår 227 boliger med et bruttoareal på cirka 18.000 m2. Bæredygtighed er en gennemgående faktor i alle husene, og planen er at certificere bebyggelsen med DGNB Guld.«, fremgår det.

- Vi er beærede og stolte over tildelingen fra 2E's side, og vi glæder os til at gennemføre projektet i tæt samarbejde med 2E og Egedal Kommune, siger markedschef og arkitekt Steen Gissel fra SWECO i pressemeddelelsen.

Jesper Skovsgaard oplyser, at baggrunden for 2E´s satsning på Egedal Stationsby er grundige analyser, der viser, at der i Egedal kommune er og bliver en enorm fremtidig efterspørgsel efter nye boliger, som 2E gerne vil være med til at dække.

- Og vi forventer, at lejepriser starter fra kun 5500 kroner pr. måned, oplyser han.

Af pressemeddelelsen fremgår, at 2E Group endnu ikke har startet forhandlinger om salg af projektet til potentielle investorer.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?